QUALITAT I SEGURETAT

Totes les nostres sutures compleixen amb les normes de Farmacopea Europea i els requisits de les directives Europees per a Productes Sanitaris, Directiva93/42 CEE i Directiva 2007/47 CEE.

Aliatge 300 siliconades

Pensant sempre a cobrir cada necessitat quirúrgica del cirurgià, el departament d’I+D de Laboratorio Aragó ha incorporat en les seves agulles la tecnologia més avançada en disseny, aliatge i recobriments.

Totes les agulles que munta Laboratorio Aragó són aliatge 300 siliconades.

Alta resistència a la deformació i trencament.
Perfecta penetració en els teixits tant en la punció inicial com en la contínua.
Tecnologia làser que garanteix l’equilibri del calibre del fil amb el diàmetre de l’agulla, oferint el mínim trauma tissular.
Disseny de precisió Acer especial que garanteix la plena eficàcia fins i tot en la cirurgia més precisa.
Pas segur i suau garantit a través del teixit.

A l’avantguarda de les fibres

Laboratorio Aragó posseeix una dilatada experiència en el desenvolupament i fabricació de sutures i fibres especialitzades.
La gamma de fibres cobreix un ampli ventall de compostos per a la praxi dels professionals de la cirurgia i compleixen sempre amb els estàndards internacionals. La seva reputació i compromís amb la innovació i excel·lència en la fabricació és el resultat de la creació de diversos productes de la gamma absorbibles, no absorbibles i de la gamma específica de microsuturas.

Els materials de sutura de Laboratorio Aragó són molt utilitzats en diferents aplicacions quirúrgiques, com en la fixació de vàlvules cardíaques, anastomosis cardiovascular, fixació ortopèdica, tancament d’accessos arterials, dispositius de sutura laparoscòpica o cirurgia gastrointestinal i ginecològica.

Una fabricació d’excel·lència juntament amb un interès constant per les necessitats dels clients ha generat una gran gamma de sutures mèdiques d’alta qualitat, úniques en la seva classe i molt valorades pels professionals de la cirurgia.

Consulta la nostra gamma de fibres aquí.

Protecció i fàcil emmagatzematge

Suturas No Absorbibles: materials amb barrera microbiològica, for- mat per un complex plàstic especial compatible amb tots dos siste- mes d’esterilització, gamma i òxid d’etilè, transparent i impermeable als gasos, soldat a una lamina de tyvek pelable, de fàcil obertura o a un paper medical, amb indicació de lot de fabricació, caducitat, tipus d’esterilització, marcat CE i codi de barres de producte.

Sutures Absorbibles: material amb barrera microbiològica , format per un complex d’alumini, impermeable als gasos i a la humitat, perfectament soldats, pelable, de fàcil obertura, amb indicació de lot de fabricació, de caducitat, tipus d’esterilització, marcat CE i codi de barres de producte.

(Taules farmacopea Europea, de resistència al trencament de les fibres absorbibles i no absorbibles)

Procés d’esterilització

 

Gran part dels Irradiadores industrials són utilitzats com a Instal·lacions d’esterilització. Els principals avantatges són les següents:

 

Alta penetrabilitat / Esterilització final

A causa de l’alt poder penetrant dels fotons gamma emesos pel Co- balt-60 (1,17 i 1,33 MeV) els productes condicionats en envasos hermètics, s’irradien en el seu envàs final.

 

Procés en “fred” 

Lleu increment de la temperatura del producte durant el procés. 

 

Segur i net

No deixa residus en el producte (energia dels fotons emesos és inferior a 10 MeV).

 

Monitoratge i control d’una única variable

L’únic paràmetre variable a controlar és el temps. La dosi absorbida (Gy – Gray) pel producte a irradiar està en funció del temps d’exposició a les fonts radioactives.

 

Alliberament dosimètric

Mitjançant la utilització de dosímetres (de film o PMMA) es garanteix la dosi rebuda pel producte i permet el seu alliberament paramètric.

 

No precisa de cuarentena

El producte tractat pot ser utilitzat immediatament (alliberament dosi- mètric i absència de residus).

 

Alta efectivitat

L’efecte de les radiacions gamma sobre els microorganismes és ben coneguda i quantificada. 

 

Validació senzilla 

Procés altament precís i reproduïble.

Coneix més sobre Aragogamma.

 

Control exhaustiu de les sutures

 

Totes les nostres sutures compleixen amb les normes de Farmacopea Europea 8a edició, i Farmacopea Americana USP XXXIX i Ed. 2016 i els requisits de les directives Europees per a Productes Sanitaris, Directiva 93/42 CEE i Directiva 2007/47 CEE.

Es realitza una exhaustiva anàlisi de les matèries primeres, així com de tot el procés de fabricació i producte final, es fabriquen en un entorn net per a minimitzar la contaminació.

Les agulles que s’empren per a la seva elaboració són de màxima qualitat i sofreixen un rigorós control de qualitat.

Control de matèries primeres
-Assajos de les agulles atraumáticas
A part dels assajos de les dimensions de les agulles (longitud, diàmetre, grandària i profunditat del forat), tipus d’acer i aspectes cosmètics, es realitzen assajos de doblegat (Bending), Ductibilidad, Penetració i assajos de corrosió, per a assegurar la seva qualitat.
-Assajos de les fibres 
Longitud, diàmetre, resistència i elasticitat.

 

Control material d’envàs i embalatge
-Control de procés
Unió fil i agulla, etiquetatge i envasament.
-Control final
Longitud, diàmetre i resistència. Esterilització per Raigs Gamma i òxid d’etilè d’acord a les normes. (ISO 11137 i ISO 11135) Absorció de les sutures sintètiques.